D.M.C.A

Site-ul www.KUR.ro poate gazdui filme pentru adulti furnizate de acestia, precum si filme preluate de pe alte site-uri de profil;

Siturile de provenienta a materialelor media se supun legislatiei in vigoare din tara respectiva, precum si legislatiei internationale.


Astfel ca:

Modele, actorii, actritele si alte persoane care apar in orice reprezentari vizuale a comportamentului real sau simulat explicit sexual au avut varsta de minim optsprezece ani (18) de ani la momentul in care imaginea vizuala a fost produsa.
Toate celelalte reprezentari vizuale afisate pe acest site sunt scutite de furnizarea a 18 USC ยง 2257, 2257A si / sau 28 C.F.R. 75, pentru ca:

  • 1) nu se infatiseaza un comportament specific - sectiunea 18 USC 2256 (2) (A) (i) prin (iv).
  • 2) nu prezinta conduita - 18 USC sectiunea 2257A.
  • 3) nu se portretizeaza un anumit comportament neacceptat - 18 USC sectiunea 2256 (2) (A) (v) produse dupa 27 iulie 2006.

Cu privire la toate reprezentarile vizuale afisate pe acest site, fie la comportamentul sexual explicit real, comportamentul simulat sexual sau altfel, toate persoanele au fost de cel putin 18 de ani atunci cand s-au supus reprezentarilor vizuale produse.
Filme alese aleatoriu