Salvati plaja de nudisti de la VADU

Nudism pe plaja Vadu 2020

Foarte multi dintre voi sunt fani ai comunitatii pentru adulti KUR Romania de multi ani, si prin urmare stiti deja ca de cel putin 8 ani, echipa noastra organizeaza intalniri dedicate nudismului, naturismului si swing-ului pe plaja Vadu din Navodari, in fiecare vara.

In acest an, 2020, mai mult ca niciodata (probabil si datorita noului Coronavirus), foarte multi romani au ales sa petreaca concediul pe litoralul romanesc, si unde se putea pastra cel mai bine distantarea sociala decat pe plajele salbatice din Romania (Vadu, Tuzla, s.a.m.d) ?!

Din pacate, datorita numarului enorm de textilisti si samantari (revenim cu poze doveditoare) care au invadat in aceasta vara plaja de nudisti de la Vadu, nu am putut organiza nici o intalnire cu aceeasi tema ca si in anii precedenti.

Cei mai multi dintre noi abia ne-am gasit cate un loc de campare si chiar si mai putini au putut sa faca nudism pe o plaja care, pana nu demult, permitea oricui o distantare minima de 50-100 de metri in orice parte.

Cea mai mare problema pe care am observat-o in acest an este mizeria pe care au lasat-o si o lasa in continuare noii turisti (din toate colturile tarii) direct pe plaja sau in vegetatia de peste dune; gasiti mai jos articole din presa:

… iar numarul articolelor pare sa fie infinit despre acesti turisti fara pic de bun-simt.

APEL LA BUN SIMT

Dragii nostri, si noi, nudistii, vrem acelasi lucru ca si voi: sa ne bucuram de liniste, de libertate, de soare si de mediul inconjurator, si vrem sa o facem in fiecare an.

Asa cum cei care merg la Vadu si fac nudism sunt in stare sa adune si cea mai mica urma de gunoi in urma lor, asa cum cei care fac nudism la Vadu nu sunt deranjati de prezenta textilistilor, de ce nu va puteti si voi conforma unor standarde pe care tocmai cei de care sunteti deranjati le-au trasat in peste 10 ani de cand s-a descoperit acest loc minunat ?

Draga textilistule, grataragiule, samantarule sau cocalarule, ai tot litoralul la dispozitie sa iti etalezi mizerie din creier si din suflet, lipsa de empatie pentru o natura care sufera dupa ce tu ti-ai terminat sejurul; stiai ca venind pe plaja de la Vadu esti intr-o arie naturala protejata ?!

Lansam astazi urmatorul apel pentru TOTI turistii care viziteaza plaja Vadu din Navodari:

  1. Daca vii la Vadu, NU parca pe plaja !
  2. Daca vii la Vadu, ADUNA gunoiul pe care il creezi si transporta-l la plecare catre tomberoanele de la iesirea din localitate sau acasa !
  3. Daca vii la Vadu, ASTEPTA-TE sa intalnesti persoane, cupluri sau grupuri care fac nudism / naturism !
  4. Daca vii la Vadu, NU face gratar pe plaja !
  5. Daca vii la Vadu, CONECTEAZA-TE cu natura, NU o supune !
  6. Daca vii la Vadu, fii respectuos cu localnicii si cu “colegii” de cort sau de saltea !
  7. Daca vii la Vadu cu copiii, ASUMA-TI ca vei intalni persoane, cupluri sau grupuri care fac nudism / naturism, iar daca te deranjeaza, cauta un alt loc; vei gasi cu siguranta !
  8. Daca vii la Vadu ca sa te falesti cu o masina scumpa sau o caravana de sute de mii de euro …. NU DA NIMENI DOI BANI PE TINE! Pentru asta exista Mamaia, plus ca nu iti rupi masina !
  9. Daca vii la Vadu, bucura-te de lumina din timpul zilei, de intunericul noptii, de distanta dintre corturi, de apa curata si calda, de vecinii de plaja care niciodata nu te vor deranja (imbracati sau dezbracati) si care te vor ajuta in orice problema !
  10. Plaja VADU a devenit publica datorita nudistilor si swingerilor, asa ca haideti sa pastram Vadu ce a fost !

Va multumim tuturor pentru intelegere, atentie si speram sa ne vedem cu totii in 2021 pe plaja Vadu !

Leave a Reply